Hoe kies je een hondenopvang

Hondenopvang Limburg

Een hondenopvang is geen slecht idee voor uw hond terwijl u op vakantie bent, maar er zijn verschillende dingen die u in overweging moet nemen. Het eerste ding om te overwegen is de activiteit van het ras dat er zal zijn. U moet de vragen van de hondenpension kennel voor de hoogte van de kennel, duidelijke ruimte voor beweging en de soorten activiteiten die de honden krijgen om te doen, zoals therapie en interactie met andere honden. U kunt de antwoorden vinden op het internet en u moet ook controleren en zien wat de normen zijn voor het bedrijf. Als u uw hond aan boord wilt nemen, maar niet zeker weet hoe u het moet aanpakken, kunt u langsgaan bij een hondenpension. Als u een paar keer bij de kennel langskomt, krijgt de hond een pre-pension. Bij het eerste bezoek aan de kennel, zult u alle dieren willen zien. Stel zo veel vragen als je nodig hebt om comfortabel te voelen dat het personeel gaat om te reageren op uw vragen. U kunt ook kijken of er recensies van klanten zijn. Vraag naar de exacte antwoorden op uw vragen. Als u zich zorgen maakt over het verstrekken van alle informatie die u nodig hebt om de kennel check out in te vullen, zoek dan een persoon die van tijd tot tijd naar de kennel reist. Vraag naar de naam en contactgegevens van het personeel.

2. Dit artikel gaat vooral over puppy’s die voor de eerste keer in een hondenpension worden ondergebracht. U kunt geen betere dierenverzorging krijgen bij de eerste keuze voor uw puppy, dan een professioneel en gerenommeerd hondenpension dat laat zien dat u echt om uw puppy geeft en heel goed voor hem zorgt. Voor een puppy die net in een nieuw huis wordt geplaatst, zou u hem slechts een dag in pension moeten houden. Niet langer dan dat, want u zorgt voor hem en hij moet een band krijgen met zijn nieuwe baasjes. Een betere optie is om een familielid of buurman te laten kijken hoe het met de pup gaat. Zo weet u zeker dat de puppy is waar hij hoort en niet wordt verward met een andere hond in huis.

3. Wanneer u merkt dat de puppy het goed doet in de pensionkennel, zou u zijn favoriete dingen van thuis mee naar de kennel moeten nemen. Uw geur op de dingen zou veel voor hem betekenen. Dit is een tijd voor een beetje binding voordat u vertrekt. Een paar van de dingen die u waarschijnlijk zou meenemen zijn zijn favoriete speeltje, voedsel dat hij lekker vindt, of zijn dekentje dat altijd hetzelfde is. Als hij deze dingen heeft, is het makkelijker voor hem om terug te komen naar de kennel.

4. Na verloop van tijd zult u de pensionkennel willen gaan gebruiken. Zelfs een maand of twee is een lange tijd in een pleeggezin, vooral voor een jonge puppy, zonder zijn moeder in de buurt om hem gezelschap te houden. U moet uw puppy voortdurend in het oog houden om er zeker van te zijn dat hij niet in de problemen of in gevaar komt.

5. Sommige mensen vinden dat ze moeten gaan door een bepaalde ultrasone hond alarm dat kan worden gekocht bij dierenwinkels waarschuwen u als een gemene hond is in de kennel. afhankelijk van waar u gaat gebruik maken van dat alarm te allen tijde. altijd bij de hand houden, en je zou zelfs meenemen om uw huis veilig te houden wanneer u niet in de buurt bent.

Geef een antwoord