Hoe uw hond te leren lopen

Dieren

Waarom trekken honden aan de lijn?

– Ze proberen altijd vooruit te lopen op nieuwe dingen die ze nog niet eerder hebben gezien, zoals een wandeling door het park.- Ze willen snuffelen aan iets dat als ‘Vers’ of ‘Goed’ wordt bestempeld en dat misschien de moeite waard is om een ‘Man’s Best Friend’- Als er andere honden in de buurt zijn, trekken ze omdat ze bij wijze van spreken de alpha-hond proberen te zijn.- Ze voelen zich vrij! Als je hem een losse riem omdoet, zal hij waarschijnlijk meer tijd doorbrengen met trekken dan met gezellig naast je lopen.

Dus als u graag met uw huisdier wandelt, maar het oncontroleerbaar vindt worden, dan is een anti-trektuigje de oplossing.

Zal het voor mij werken?

Nee.

Er is altijd een mogelijkheid dat uw hond niet gevonden heeft wat hij zoekt, maar aan de andere kant weet u het maar nooit.- U moet ervoor zorgen dat uw halsband altijd aanwezig is. Op deze manier kunt u bepalen of ze trekt wanneer de riem los is of wanneer ze trekt wanneer deze strak zit.- Het tuigje betekent niet dat uw hond nooit meer aan de riem zal trekken. Het betekent alleen dat een trekbeweging niet meer zal resulteren in negatieve druk op haar nek. Dit betekent dat ze twee keer zal nadenken voordat ze ooit zal trekken.- Als u een klein probleem heeft met uw hond die trekt, moet u investeren in een tuigje. Kleine honden hebben kleine nekjes en ze kunnen gemakkelijk trekken. Ze zijn te licht om hun delicate luchtpijp te beschadigen. Harnassen zijn gemaakt voor kleine honden en ze zijn meestal comfortabel. Ze zullen nooit van het hoofd van uw hond glijden en ze zijn nooit verstikkend.

Als u eenmaal een tuigje hebt, probeer het dan uit op uw hond en zorg ervoor dat het perfect past. Als het niet perfect past, is het knellen van het tuigje niet de beste manier om haar te leren naast je te lopen.

Hoe uw hond te leren naast u te lopen met de Halti Hoofd Halsband

De manier om de hoofdhalsband te leren werken is heel eenvoudig: wanneer uw hond aan de lijn trekt, trekt u, in plaats van terug te trekken aan de lijn, omhoog aan de lijn die u aan de halsband hebt bevestigd. U moet met drie vingers omhoog trekken. Als uw hond onmiddellijk gehoorzaamt, prijs en beloon haar.

lees meer

Anti tekenband

Natuurlijke Hondensnacks

Geef een antwoord