Grooming Your Pet

Dieren

Verzorging kan een opwindende tijd zijn voor u en uw huisdier en hopelijk is het dat ook voor u. Hoewel u het zich misschien niet veilig realiseert, is een huisdier als een lid van het gezin en voelt het zich ook zo, of anders wordt het binnengevallen als het niet goed wordt verzorgd.

Bij de verzorging van een hond worden verschillende technieken toegepast die uiteindelijk resulteren in het eindresultaat van een vacht die netjes en schoon is.

Een van de eerste technieken die vaak wordt gebruikt, is de natscheren-methode. Bij deze methode wordt de hond helemaal geschoren tot de huid lichtroze van kleur is. Tijdens het scheren zal de vacht veel van zijn natuurlijke glans verliezen, evenals het dode haar.

Een andere methode die vaak wordt gebruikt, is de co admin, waarbij de hond ook helemaal wordt geschoren. Deze methode wordt op dezelfde manier gedaan als de natscheren methode, maar in plaats van het gebruik van een mes, schaar, of guillotine stijl tweetandige zaag, wordt in plaats daarvan een specifieke lengte van het haar geknipt.

Hoewel dit de meest populaire technieken zijn, zijn er nog andere. Zolang u ziet dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt bij de behandelingen, en u bekwaam en ervaren bent in het doen van dergelijke behandelingen, dan is alles mogelijk. Voordat u daadwerkelijk aan de vacht gaat werken, moet u ervoor zorgen dat de hond schoon en geborsteld is.

Er zijn veel verschillende soorten kammen op de markt om mensen in staat te stellen de vacht van hun dier er zo goed mogelijk uit te laten zien. Er zijn elektrische tondeusekammen die een cirkelvormige of halfcirkelvormige snede maken ofWant Simple Solutions W slagen die zachte plastic tanden gebruiken om vervilting te verwijderen.

Als u de vacht van uw huisdier wilt kleuren, zijn er veel goede keuzes.Bewust of niet, de meeste goede trimmers zullen slicker borstels of borstels van varkenshaar gebruiken. Borstelen is niet alleen goed voor uw huisdier maar is ook goed voor uw eigen haar.

Met een beetje oefening en veel borstelen zal uw huisdier een prachtige vacht hebben met slechts een beetje werk van uw kant. Ik zou aanraden om met uw trimsalon te praten en te vragen welke technieken zij gebruiken om hun vacht er goed uit te laten zien, want dat is een heel belangrijke factor.

Het kan zijn dat uw hond niet van baden of borstelen houdt en gewoon koppig volhoudt om in bad te gaan. Als dit het geval is, kan uw trimsalon uw hond misschien een shampoo en conditioner geven. Hierdoor zal de vacht niet meer uitvallen en voelt uw hond zich fris en schoon.

Met een veilige metgezel zoals een Duitse Dog, kunt u genieten van uw tijd met het borstelen achter hun oren en op hun poten en voeten. Met een geschikte borstel, kam en een voldoende voorraad warm water moet het mogelijk zijn om alle vachttypes van uw huisdier te behandelen, vooral als ze een gelijkaardig vachttype hebben. Hoewel uw huisdier misschien niet geniet van een volledige verzorging, zal het de aandacht waarderen en u zult uitkijken naar uw trimsalon die met hen werkt.

Haartypes en texturen variƫren aanzienlijk en dus ook de eisen van de trimsalon.Ik zou aanraden om met uw trimsalon te praten en te vragen welk type vacht zij gebruiken. U zult ontdekken dat verschillende soorten borstels en kammen geschikt zijn voor verschillende vachttypes. En verschillende shampoos en conditioners worden aanbevolen voor verschillende vachttypes.

lees meer

Hondentrimsalon IJsselstein

Hondentrimmer IJsselstein

Geef een antwoord