Hoe uw Boston Terrier te stoppen

Dieren

De meeste mensen die te maken hebben met gedragsproblemen met hun hond, voelen de frustratie, boosheid en angst die ze hebben over hun hond en worden vaak zelfgenoegzaam over het zoeken van professionele hulp. Echter, voor degenen die de gedragsproblemen van hun hond echt willen oplossen, kan Kynologic Therapy het proces op gang brengen om een levenslange goede relatie met hun huisdier te bereiken.

Met deze techniek trainen we de eigenaars om te begrijpen hoe ze het probleemgedrag van hun hond in stand houden of reproduceren. Wat ik hier echt mee bedoel, is dat we de eigenaar echt helpen om te leren denken als hun hond. Denken in termen van het probleemgedrag van de hond, niet alleen de ergernis ervan. Dit perspectief kan mensen echt helpen om over hun eigen persoonlijke, negatieve reacties op hun hond heen te stappen.

Hier zijn enkele voorbeelden van kynologische methoden:

Een typisch voorbeeld van hoe deze techniek kan worden gebruikt, is het volgende. U zit in uw huiskamer televisie te kijken. Uw hond besluit dat hij zich verveelt en komt naar u toe en springt op uw schoot.

Je denkt bij jezelf, “Dit is te veel!” en begint te schreeuwen tegen je hond. Uw uit de hand schreeuwen maakt eigenlijk lijkt je nog erger.

Als u probeert de Boston Terrier ervan te weerhouden om op uw schoot te springen, blijft u dit gedrag juist versterken. Uw hond springt voor uw aandacht, waar hij nog meer van geniet.

Dus hoe kunt u dit soort problemen stoppen? Het antwoord is vrij eenvoudig, als u er eenmaal achter bent waarom uw Boston Terrier opspringt. Dan kunt u een oefening doen om zijn extra energie te heroriƫnteren.

De oefening waar ik het over heb is de “parade wandeling”. Het idee is om uw Boston Terrier te laten weten dat hij zich niet hoeft te concentreren op het feit dat hij op uw schoot is gestoten. Concentreer je in plaats daarvan op iets anders. Dus, wat leidt hem af en leidt ertoe dat hij zich concentreert op de stuiterende rode rijdende Gentle Leader op je schoot. Ik zou een sterk commando kiezen zoals “drogreden” of “NEE!”, maar een woord dat u met een gerust hart gebruikt, zelfs als u niet in de stemming bent om het te zeggen. Het punt is om de aandacht van de hond op jou te richten, in tegenstelling tot zijn extra opgeblazen wereld.

Laten we een iets andere benadering gebruiken en zeggen dat je Boston een klimmer is. In plaats van te proberen hem te laten stoppen met klimmen, train je hem om samen met jou te klimmen. Dit kan vrij gemakkelijk bereikt worden.

Begin met een basis zit-commando, zoals “Zit!” of “Zit!” Houd de traktatie voor de neus van uw

, alsof u het hem gaat aanbieden. Telkens als hij zit, zeg je “Goed! ” en geef hem zijn traktatie. Herhaal dit proces een paar keer, waarbij u ervoor zorgt dat u hem zijn beloning met traktatie geeft zodra zijn hurkzit geslaagd is. We zullen het woord “Klimmen” voor de tweede keer gebruiken, om uw Boston Terrier te helpen leren wat u wilt dat hij doet. Uiteindelijk zal uw Boston Terrier gaan begrijpen dat elke keer als hij “Zit!” of “Zit!” hoort, hij een traktatie krijgt. Wanneer u bijvoorbeeld het woord “Klim” gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u hem binnen enkele seconden beloont met zijn traktatie.

Geef een antwoord