Paardentherapie

Dieren

Lees meer op onze FollowOPR contact pagina.

In paardentherapie is het individu in staat om het paard vanuit verschillende en verschillende invalshoeken te bekijken. Dit kan vanuit het algemene perspectief van het paard, maar ook vanuit het perspectief van het paard (d.w.z. wanneer het paard opgewonden en opgewonden is) of in het perspectief van het lievelingspaard van de cliƫnt (d.w.z. wanneer het paard het slachtoffer is van pesterijen of een bijtend gemeen meesterras).

Hoe lang blijven de paarden bij jullie? Op dit moment zijn wij in staat om de paarden bij ons te houden wanneer wij “op de klok” zijn (d.w.z. tijdens kantooruren, weekenden, vakanties, etc). Het hangt echter af van hun eigenaren. Sommige paarden hebben ons verlaten omdat ze het veel aangenamer en comfortabeler vinden om dicht bij hun eigenaars te leven (wat ook de reden is waarom we deze service niet langer hebben!)

Onze klanten lijken vaak gelukzalig, omdat paarden bijna altijd een ander niveau van comfort ervaren in hun huis dan in een ander huis. Daarom bent u er zeker van dat u ook gelukzalig zult zijn, omdat het paard u in staat stelt uw emoties te bereiken.

Onze paarden hebben verschillende gezonde, gelukkig herstellende persoonlijkheden, die worden bewezen in natuur- en scheikundestudies, geluids- en gezichtsstudies. De paarden worden ook opgeleid om menselijke taal te kunnen lezen, wat de hippotherapie ten goede kan komen. Iemand die praten erg moeilijk vindt, zal merken dat het al veel gemakkelijker gaat in de aanwezigheid van bijvoorbeeld een hinnikend paard.

Bij O-OpR kennen we veel goede paarden. We hebben geleerd hoe we met eenvoudige paardentherapie maximale resultaten kunnen bereiken als onze paarden zich op een gezonde en gelukkige manier ontwikkelen.

Het contactformulier voor paardentherapie vindt u bovenaan deze pagina.

Ik wens een oplossing voor Amerika – met uw hulp!

Let op: “Me-YS”, “Us-A-Un”, “SUV-ed”, “corporates”, of “corporate” zijn in dit geval allemaal correct.

Er zijn veel mensen die dit lezen die dierenliefhebbers zijn. Dat is zeer inspirerend.

Het is echter niet de therapie van het paard, maar de mensen die ervoor kiezen om paarden alle aandacht te geven die ze nodig hebben om op een gelukkige manier te kunnen leven. Wanneer die persoon ervoor kiest om alleen zijn paard de aandacht te geven die het nodig heeft, en die aandacht is voldoende en respectvol voor UW paard, dan kun je daar toevallig van profiteren. Het is hetzelfde als het hebben van een huisdier/gezelschapsdier. In dat geval moet u ervoor kiezen om de professionals die uw dier slecht behandelen niet te betalen voor het geld (geloof me, is niet iets waar u meer voor wilt betalen, toch?). Het is niet eerlijk, u betaalt voor uw gezondheidszorg, myial behandeling, spreek therapie, voor uitstekende behandeling, u doet het voor het individu dat komt voor een specifieke kwaliteit van leven, een met uw eigen wensen, verwachtingen, waarden, en belangen.

Geef een antwoord