Hondenschool Roosendaal

Dog, Pet, Canine, Animal, Lying, Fur, Snout, Mammal

Ons doel is om de eigenaar en uw honddenschool respect voor elkaar bij te brengen. Uw hond is niet de enige die de prijs betaalt in deze situatie, noch de eigenaar van de hond. Het is ons doel om de eigenaar te helpen begrijpen waarom het zo belangrijk is om een goed getrainde hond te hebben. De meeste honden worden overdag alleen gelaten en alleen met niets om ze bezig te houden. Als ze zich vervelen wordt de frustratie de jouwe. Hoeveel tijd en moeite moet u eraan besteden?

Daarom kan een goede begeleiding door een hondenschool zo'n verschil maken voor de eigenaar en voor de hond.Oude honden kunnen geen nieuwe trucjes leren. Zeker, we herinneren ons allemaal 101 dalmatiërs die door het park rennen en paarden die de koets trekken. Maar, normale Dalmatiers zullen niet in staat zijn om het snelle coördinerende paardentrekken bij te houden. Ze zullen zitten en kijken. Dus, waarom geen professionele hondenschool die een stamboom en succes heeft in dit soort evenementen?

Honden die in een nieuw huis komen, kunnen gedragsproblemen hebben van sommige vorige eigenaars. Hoewel alle honden de mogelijkheid hebben om eigenschappen te hebben die we niet leuk vinden, zijn honden geen mensen. Ze denken niet in de lijnen van menselijk gedrag. Ze denken in termen van hondachtig gedrag. Als je je aan een hond onderwerpt, moet je gedrag accepteren waartoe hij in staat is. Duizenden honden worden elk jaar geëuthanaseerd vanwege gedragsproblemen die het gevolg zijn van een gebrek aan gehoorzaamheidstraining door de eigenaar. Dat is onnodig en een verspilling van tijd en geld van de eigenaar. Als u een hondenbezitter bent die overweegt een professionele hondenbegeleidingsdienst aan te schaffen, neem dan contact op met een en vraag hun mening over de hondentrainingsprogramma's.

3. Wat zijn uw garanties?

A. Wij hebben al meer dan 14 jaar honden rondlopen zonder enig probleem. In feite hebben ze ontelbare certificaten en onderscheidingen gewonnen, waaronder vele Kids' Pets of the Year en twee keer een duim omhoog van o.a. Mary Queen of diamonds!

4. Zijn er speciale trainingscursussen voor showhonden?

A. Nee. Een eigenaar kan altijd zijn eigen hond trainen, net als ieder ander. Maar een professionele trainer heeft veel meer ervaring en kennis van de materie.

5. Wat is uw testbatterij en hoe test u ze?

A. We hebben getest en de programma's op verschillende niveaus geprivatiseerd. Wij gebruiken een holistisch certificeringsmiddel en -methode voor huisdieren. Huisdieren met uitzondering van de clickertrainers moeten nog steeds slagen voor de test. Als een huisdier opnieuw zakt voor de test worden ze als fout beschouwd en worden ze opnieuw getest aan het einde van die individuele trainingssessie. Daarom is het zo belangrijk dat je slaagt voor alle andere huisdieren behalve de clickers.

 

Geef een antwoord