Hoe voorkom je dat dieren miljoenen verdienen

Dieren

We hebben al

overladen de planeet nog meer.

We hebben de planeet al meer overbelast.

Dus hoe kunnen we voorkomen dat dieren

nu met de dood te maken had. . We zien veel dieren

die kunnen lopen, maar voor ieder die kan lopen, zijn er velen

die dat niet kunnen. . Ons mentale proces is om te denken dat

hebben we een aparte klasse van dieren die er alleen zijn voor

voor bepaalde doeleinden, wat niet zo is. Dieren

worden naar eer en geweten

gebaseerd op wat ze moeten doen om hier te overleven

(verschillend van mensen) .

Dieren weten wat het is om een vrije wil te hebben. Ze hebben het alleen misschien niet

in de manier waarop we denken en handelen. Let op: tijden veranderen… 1.2. De “Wet van Autopoiesis” Hoe dieren media-aandacht uitlokken De 24-uurs nieuwscyclus, de intense media, en de sensationele verhalen over misdaad worden niet alleen door de media zelf veroorzaakt. Om het voorbeeld van reality-tv aan te halen: alle sterfgevallen in drive-in cinema’s in de U.P. halen het avondnieuws en bepaalde tv-shows zijn alleen gewijd aan het opgraven en testen van tv-dieren. Volgens de populaire overtuiging dat TV-sterren TV-shows krijgen omdat als zij geen kijkers kunnen trekken, niemand dat zal doen, zijn we misschien vergeten dat zodra een beroemdheid sterft, haar shows uit de lucht gaan.

De meeste berichten in de media over dieren zijn gebaseerd op menselijke interpretatie, aangezien dierenopvangcentra graag een logische, ongebonden houding aannemen. Sommige mensen die auteursrechtelijk eigenaar zijn van schattige of grappige dieren geven “toestemming” aan anderen om de dieren te gebruiken, maar de meeste mensen, de ziekelijke meerderheid, zouden nooit een kolonie van meer dan 14 minuten algen-ademende baby’s in hun netvlies vestigen, alleen om iemand anders dezelfde baby te laten maken.

De kans is groot dat sommige mensen er niet aan zullen denken de dieren schattig of grappig te maken, maar die verslagen worden gemaakt, in tegenstelling tot verslagen op TV of in tijdschriften die gebaseerd zijn op een interpretatie van hoe de dieren waren. Terwijl er talloze (nep)verslagen zijn van katten die “vechten” en honden die “zwemmen om te verdrinken” uitdagende illegale kittens, is het bijna onmogelijk om een verslag te vinden van honden die met elkaar “vechten”. Als je gaat naar: [Klik om YouTube video te zien] vind je talloze video’s van honden die met elkaar “vechten”. Ironisch genoeg is de enige volledig fake show die gebaseerd is op echte gevallen van honden die in elkaars vacht verstrikt raken een hondenshows, wat net zoiets is als een antropomorfe duif voor een noirische verkrachter zetten.

Om de media-aandacht voor fysiek geweld dat bij honden voorkomt zo klein mogelijk te houden, zal zelfs het nieuws bijvoorbeeld niet expliciet melding maken van geweld tegen honden dat wordt toegeschreven aan “honden bijten”. Een manier om te voorkomen dat “bijten van bijten” voorkomt, is het maken van tv-programma’s waarin huisdieren centraal staan. U hoeft echter niet over gevaar te beginnen, aangezien de meeste mensen geen ruzie willen maken over de vraag of honden mensen bijten. Als u een disclaimer wilt voor alle berichten over honden die “bukken om eten te krijgen” of “doodgeslagen worden, behalve dat hij niet echt in brand wordt gestoken” van anderen, dan is het niet nodig om deze dingen te vermelden. 3. Domesticatie van dieren voor menselijk voedsel Door domesticatie zijn wij moderne overtreders in het terugproduceren naar sferen, die mensen zodat wij hun vegetatie kunnen consumeren en in de natuur nemen.

Hoewel dierlijke produkten geen voedsel zijn voor de mens (en vrijwel zeker ook geen voedsel voor andere dieren), zijn de produkten wel voedsel voor elkaar (appels zijn eigenlijk voedsel voor varkens), en worden de produkten soms in de winkel verkocht als “vlees”, “gevogelte”, en hun diverse afgeleiden (vis, enz.). De oorzaak van het eten van dieren door mensen: “Venus vliegenval.” In feite is juist het tegenovergestelde waar. Sommige wilde dieren zijn in wezen door de mens gedomesticeerd, omdat zij blijken te kunnen gaan liggen en door honden en katten kunnen worden gegrepen zonder dat verwilderde katten hen pijn doen. (De verwilderde kat verweert zich tegen het ruwe milieu en laat zijn wilde genen achter tijdens het domesticatieproces). Wij hebben veel planten gedomesticeerd, maar op de een of andere manier hebben dieren niet dezelfde overgang gemaakt. De enige gedomesticeerde dieren die even groot waren als het oorspronkelijke gedomesticeerde dier zijn kleine honden en katten. (Hoewel we hebben aangetoond dat “grote” honden en katten, zoals muskusratten en Perzische katten, in staat zijn om zonder oefening tot grote afmetingen uit te groeien). Dat zijn echter de overgrote meerderheid van de gedomesticeerde dieren. Zelfs paarden zijn gedomesticeerd, sinds de uitvinding van de aanduidingen in Europa en Azië. Door dit te begrijpen, konden mensen voordeel halen uit ons eigen domesticatievermogen door het paard te creëren.

lees meer

Geef een antwoord