Hoe bouw je een mierenhotel

SES Mierenhotel | bol.com

Kamperen met een mierenhotel.

De volgende foto's zijn een deel van het mierenhotel dat ik gebouwd heb. Hier vind je manieren om je mieren te trainen om je te helpen tijdens spinnen. Om slapende mieren te kalmeren, voeg een vleugje vloeibare mist toe. Dit is uitstekend om een nest op te zetten om je te vermommen als spin, vooral als je geen toegang hebt tot een mierenhuis. Nesten zijn ook een perfecte plek om je te verstoppen na een gevecht met je geliefde huisdier, vooral als je nog een mier binnen hebt. Het kopen van mierenhotels is de perfecte manier om je mieren aan te moedigen volgzaam te zijn tijdens verschillende soorten gevechten. Middelgrote mieren hebben wijd uitgespreide ogen, en de grote mieren hebben zeer hoge tanden die ze kunnen gebruiken om het harde omhulsel van de kakkerlak te doorboren. Zelfs nestjongen zijn al begonnen hun ouders te volgen in plaats van zelf op onderzoek uit te gaan tot ze kunnen lopen.

De hoogte van mijn mieren op de foto is 2 cm.

De mieren hebben geen notie van structuur, dus heb ik de koningin en de rest bedekt met een laagje raffia. Het is bijzonder optioneel om een mooi uitziend nest voor een mierenkoningin te bouwen, maar als je deze handleiding volgt, is dat een trefzekere manier om een mooi en veilig nest te bouwen. Een geweldige youtube tutorial voor het maken van koninginnen vind je hier. Wees niet verbaasd als de mieren de koningin op je platform monteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de mieren niet alleen de eitjes van de kakkerlak zullen opeten, maar ook de jongen van de kakkerlak zullen lokken. Ze volgen ook hun moeder die verlangt naar haar om een feestdag uit te roepen. Koninginneklem.

Je hebt nodig: Wormen, Erwtenschijfjes, Melk, Pallets, Rode Schelpen, Duct Tape, en meer!

> Rustieke kooi met actieven en essentiële tips.

> Bereid de mieren voor op de mijnen.

> Mierenhokken gids met de instructies.

> Mierenhokken handleiding met de instructies.

> Uw ultieme gids voor het bouwen van een mierenhotel.

Geef een antwoord